SOPHIE

kirsikka

OLIPA KERRAN…

sophielagirafe

Kaikki alkoi vuonna 1961, kun eräänä päivänä herra Rampeau, luonnonkumin ja kumin muovaamisen asiantuntija, sai oivan idean tehdä suloisen luonnonkumikirahvin. Siihen aikaan kaikki lasten lelut olivat koti- tai maalaiseläimiä, eksoottisia villieläimiä ei ollut saatavilla.

Sophie la girafe syntyi 25. toukokuuta 1961 Pariisissa Pyhän Sofian päivänä, mistä lelu sai nimensä. Vauvojen äidit rakastuivat leluun, joka vähensi heidän vauvojensa itkuisuuta hampaiden syntyessä.  Vanhemmat kertoivat iloisena toisilleen ihmeellisestä lelusta, joka rauhoitti heidän vauvojaan.

Sukupolvi toisensa jälkeen Ranskassa kertoi tarinaa pienestä lelukirahvista, lasten suosikista.
Sophien maine kasvoi. Sophie la girafea myydään Ranskassa vuosittain yli 800 000 kappaletta, mikä vastaa vastasyntyneiden määrää.  Se on rakastettu kansallisaarre, joka on päässyt muun muassa tärkeimmät ranskalaistuotteet esittelevän Objets Estampilles France -kirjan kanteen.

Sophie la girafea myydään nykyään yli 70 maassa, ja se on voittanut lukuisia palkintoja.

Vauvat rakastavat Sophieta!

 

kirsikka

SOPHIEN SALAISUUDET

Sophie la girafe on turvallinen ja suloinen valinta lapsellesi. Lelun voi antaa vastasyntyneelle, mutta sillä leikkivät myös vanhemmat muksut. Lelu ei sisällä BPA:ta, BPS:ää, parabeeneja tai ftalaatteja, eikä muovin haitta-aineita.

Sophie valmistetaan käsin Ranskan Rumillyssa, Ranskan Alpeilla.
Lelun valmistaminen 14 käsin tehtävän salaisen vaiheen avulla kestää noin 3 kuukautta.

Sophie valmistetaan Malesiasta saatavasta hevea brasilisens-puun maitomaisesta mahlasta.
Mahlaa kerätään sadoista kumipuista aamuisin ennen kuin päivä lämpenee.
Jokainen mahlaerä tarkistetaan Ranskassa ennen kuin mahla otetaan tuotantoon.

Sophie maalataan käsin luonnonkumin ja ruokapigmenttien seoksella.

Sophie la girafe aktivoi kaikkia vauvasi aisteja jo 3kk iästä alkaen.

sophie_nuolet

 

kirsikka

SUPERTÄHTI

Lapset ja aikuiset ympäri maailman rakastavat Sophieta. Se on myös median ja julkkisten lemmikki. Kaikki haluavat tarjota parasta lapsilleen!

Sophien fanien listalla komeilevat lapsineen mm. Amy Adams, Sandra Bullock, Tom Cruise, Kate Hudson, Elton John, Miranda Kerr, Aston Kutcher & Mila Kunis, Nicole Richie, Madonna, Pink, Prinsessa Madeleine, Prinssi William ja Katherine, Uma Thurman… Ja moni muu!

Sophie on voittanut lukuisia palkintoja, muun muassa arvostetun Mother & Baby Awards -palkinnon useampana vuotena eri maissa mm. Englannissa ja Australiassa, sekä amerikkalaisen ASTRA Best Toys for Kids 2009 parhaan vauvalelun palkinnon.

julkkistenkanssa

kirsikka

SOPHIE LA GIRAFE VIDEO