Laadukkaimmat luonnonkumiset lelut vauvallesi

Tiesitkö, että Sophie-kirahvin valmistaja, ranskalainen Vulli on erikoistunut luonnonkumin ja kumin muokkaamiseen, vuodesta 1946 saakka.

Eipä ihme, että yksi sen suositummista tuotesarjoista on Sophie la girafen luonnonkumiset So´Pure -tuotteet. Niiden viimeistely ja laatu on omaa luokkaansa. Lelut paitsi valmistetaan luonnonkumista, myös maalataan ilman perinteisiä maaleja eli ilman muovia, pelkällä luonnonkumi- ja ruokapigmenttiseoksella. Esimerkiksi Sophien silmien musta väri saadaan sekoittamalla mustan riisin pigmenttiä luonnonkumiin.

220120 2Hauska luonnonkuminen helistin. Joka on myös purulelu. Helppo kannatalla, kevyt ja houkuttelevan pehmeä silloin, kun vauvasi saa hampaita.

Tuotteet ovat siis paitsi haitta-aineettomia ja siten turvallisia lapsellesi, myös maistella, ekologisia, sillä luonnonkumi maatuu nopeasti.

220118 1Vauvaleluihin erikoistuneen Ranskan myydyimmän tuotevalmistajan luonnonkumisessa kylpylelussa ei ole reikää, josta vesi pääsisi pilaantumaan lelun sisälle.

Iloisia hetkiä laadukkaiden ja ihanien luonnonkumilelujen parissa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>