Terveisiä rakennustyömaalta!

Hei Sophie la girafen ystävät,

terveisiä tietokoneen uumenista! Työstämme sateisena toukokuisena torstaina iloisin mielin Ainon ja Lassen kanssa uusia Sophien kotisivuja, jotka avataan kesän kynnyksellä iloksenne arvon äidit, isät, kummit, vaarit, mummit ja kaikki muut Sophien kaverit.

joko tiedät,  että rakastettu ranskalainen klassikkolelu Sophie la girafe on ollut myynnissä Ranskassa jo vuodesta 1961 saakka, Sophie saavuttaa tämän vuoden toukokuussa 25.5. jo 54 vuoden iän. Huikean menestyksen maailmalla saavutanutta lelua myydään nykyisin yli 70 maassa. Sillä on leikkinyt vuosien saatossa reilusti yli 50 miljoonaa vauvaa. Kotimaassaan Ranskassa lelua myydään vuosittain noin 800 000 kappaletta, vastasyntyneitä vastaava määrä.

Meillä Suomessa Sophie sai ensimmäisen myyntipisteensä helsinkiläisestä Ombrellinosta syksyllä 2009. Siihen saakka kirahvineitomme oli suomalaisille vauvoille melkoisen tuntematon. Markkinoimme lelua aluksi englanninkielisellä nimellä Sophie the giraffe.  Sophie tunnetaan Suomessa toki myös valmistajansa mukaan Vulli-kirahvina, Sophie-kirahvina ja Sohvina, muutamia mainitaksemme. Eikä ihme, rakkalla kirahvilla on monta nimeä!

Kiitos, että tulit tutustumaan Sophie la girafen sivuille!
Toivottavasti pikkuisesta luonnonkumikirahvista on sinulle ja läheisillesi rutkasti iloa.
Kuulemme mieluusti palautettasi – kipaise Ota yhteyttä sivullemme.

Lämpimin ajatuksin,

Jonna ja koko muu Big Small Companyn väki
(Sophie la girafen maahantuoja)
#bigsmallcompany
bigsmallcompany.com

One thought on “Terveisiä rakennustyömaalta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>